Hudhra është njëra nga perimet që ushqimit i jep një shije të parezistueshme, por në shumë raste njerëzit hezitojnë të hanë ushqime që kanë përmbajtje të saj shkaku i erës së rëndë që ka
Për ta eliminuar totalisht këtë erë brenda dy minutave, janë 3 përbërës tjerë ushqimorë, të cilët janë vërtetë magjik.
Molla, sallata e gjelbër dhe menta përmbajnë substanca të cilat arrijnë ta eliminojnë erën nga organizmi, por që duhet të hahen të freskëta, sidomos molla dhe menta jo në formë të lëngshme.
Poashtu, një gotë qumështi e ftohtë arrin ta shmang erën e hudhrës por jo në kohë aq të shkurtër sa këto të lartcekurat.
Tashmë nuk duhet të keni frikë nga konsumimi I ushqimeve me përmbajtje hudhre, që edhe përkundër aromës së rëndë ka veti të panumërta shëndetsore./Kosovarja/