Sot ishte dita e pare e panairit qe kompania Neranxi organizon ne ambjentet e saj. Ajo qe biente ne sy ishte nje organizim i standarteve europiane, nje mikpritje e kendshme, dhe gatime qe kishin jo vetem paraqitjen qe te ftonte te uleshe e tryeze per ti shijuar, por dhe nje shije te po atij niveli te larte. Kjo kompani eshte lider ne treg ne llojin e saj, por jo vetem ne Shqiperi, pasi kjo kompani ka kaluar dhe kufijte.
Shefat e kuzhines por dhe te pasticerise kishin gatuar gjera plot shije. Aty mund te zgjidhje nga tradicionalia e deri tek kuzhina me moderne dhe ekstravagande.
Akullorja. Nje tjeter gjetje ne kete stine qe po nxehet me shpejtesi, akullorja eshte perfekte, plot shije
Paisje pasticerie, kuzhine, hoteleri, gjithcka mund ta gjeje aty.
Prandaj nje bravoo te madhe per kete kompani kaq prestigjoze . Per organizimin e ketij panairi, por jo vetem per cilesine e produkteve qe hedh ne treg dhe gjithashtu cilesine e Institutit kulinar, per shefat e ardhshem qe dalin nga kjo shkolle kuzhine me standarde super te larta, europiane